Dit doen wij voor jouw onderneming

Heb je zelf al iets uitgewerkt of wil je dit overlaten aan DOCK84?
Wil je het liefst betrokken zijn of wil je niet afgeleid worden van je kernactiviteiten en gewoon een sleutel in ontvangst nemen na oplevering? DOCK84 biedt oplossingen voor elk type project en vanuit elk perspectief.

Projectmanagement

Delegeer een compleet project aan ons en wend de focus terug naar je kernactiviteiten. Wij bieden ons aan als betrouwbare partner voor projectbegeleiding bij kantoorverhuizingen, kantoorrenovaties, kantooruitbreidingen en meer.

DOCK84 ontzorgt je onderneming door de complete verantwoordelijkheid van het project over te nemen van ontwerp tot uitvoering of een slechts een gedeelte van het project.

De belangrijkste eisen, waaronder wensen, vereisten, budget en deadlines, worden vooraf afgesproken in een in-take gesprek, zodat het project op tijd, binnen budget en volgens specificaties opgeleverd wordt.

Projectbegeleiding

Laat een inspirerende en duurzame werkomgeving opleveren door DOCK84. Wij bieden turnkey projectinrichting, waarbij we alle stappen van ontwerp tot uitvoering van de projectinrichting uitvoeren. "Turnkey" betekent sleutelklaar, wat betekent dat opdrachtgever een compleet en gebruiksklaar product ontvangt met weinig verdere inspanning.

DOCK84 werkt met een unieke huisgemaakte proces "ATF", waarbij we naar een evenwicht zoeken tussen mens en organisatie. Wij brengen aspecten als architectuur, technologie en meubilair en stijl samen om creatieve, comfortabele, ergonomische en ARBO gekeurde omgeving te creëren.

Kantoor- en Projectinrichting

Bekijk ons assortiment van zorgvuldig geselecteerde kantoormeubilair en accessoires van gerenommeerde topmerken. De keuze van kantoormeubilair voor een werkomgeving of werk-leefomgeving is een proces dat vakkundig aangepakt moet worden.

DOCK84 geeft je graag advies op maat om comfortabele en ergonomische kantoormeubilair in je werkomgeving te introduceren die voldoen aan wettelijke ARBO vereisten. Wil je zeker zijn van je keuze, neem dan contact op voor een bureaustoel op proef. Op onze webshop vind je naast bureautafels en bureaustoelen ook zit-sta werkplekken, akoestische panelen, slimme verlichting, ICT producten en veel meer artikelen voor jouw werkomgeving.