Vindt u dat het tijd is voor een nieuwe kantoorinrichting of wilt u uw splinternieuwe kantoor in regio Eindhoven inrichten met meubels van hoge kwaliteit? Kies voor meubels waar u zonder twijfel jarenlang plezier van heeft. Bij DOCK84 vindt u alles wat u nodig heeft voor een inspirerende en gezonde werkomgeving, die niet alleen praktisch maar ook zeer stijlvol is.

duurzame en Ergonomische kantoorinrichting in  Eindhoven

Hecht u net als wij veel waarde aan duurzaamheid? Kies dan bijvoorbeeld voor onze akoestische tegels om weerkaatsing van geluid in uw kantoorruimtes tegen te gaan. De tegels zijn volledig gemaakt van gerecycled en opnieuw recyclebaar materiaal. Kies daarnaast voor meubelen uit ons aanbod aan tweedehands kantoormeubilair voor een milieubewuste inrichting van uw kantoor. Wij bieden alleen meubelen van hoge kwaliteit aan, waar u lang plezier van heeft. Bent u na verloop van tijd toe aan andere meubels? Dan kunnen de “oude” meubels dankzij de robuuste kwaliteit elders weer doorgebruikt worden. Op deze manier bent u actief bezig met het creëren van een circulaire kantoorinrichting voor uw bedrijf in regio Eindhoven.

Ergonomische kantoormeubilair Eindhoven

Het inrichten van een ergonomische werkplek in regio Eindhoven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een in hoogte verstelbare ergonomische bureautafel komt u al een heel eind, deze kunt u eenvoudig bestellen bij ons bedrijf uit Maastricht. Doordat de tafel in hoogte verstelbaar is, kan iedereen op kantoor hem op zijn of haar gewenste werkhoogte instellen. Wij bieden een groot aantal kantoormeubels aan die passen binnen elke gewenste sfeer. U wilt natuurlijk dat uw kantoorruimte naast functioneel ook aantrekkelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een kantoor creëren met een industriële inrichting? Dan vindt u bij ons meubels die perfect in dat plaatje passen.

Bureaustoel op proef in Eindhoven

Als u op zoek bent naar de perfecte stoel voor op kantoor, vraag dan gerust een bureaustoel op proef aan voor uw werkplek in regio Eindhoven of elders in Zuid-Nederland. Het aanschaffen van een goede bureaustoel is belangrijk om op een gezonde manier te werken. De stoel moet goed passen bij uw lichaam en wensen. Met een geschikte bureaustoel neemt u de juiste houding aan en voorkomt u lichamelijke klachten. In het brede aanbod van ons bedrijf uit Maastricht vindt u vast een stoel die bij u en uw medewerkers past.

Het is fijn om een nieuwe stoel eerst te testen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een bureaustoel op proef aan te vragen in regio Eindhoven en elders in het land. Kies bijvoorbeeld voor een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit, die zich aanpast aan de lichaamshouding van degene die op de stoel zit, zodat u en uw medewerkers de hele werkdag comfortabel zitten. Naast bureaustoelen vindt u bij ons ook een grote verscheidenheid aan andere kantoormeubels.

Laat ons u helpen om uw perfecte kantoor te creëren

Wilt u graag geholpen  worden met uw kantoorinrichting in regio Eindhoven of elders, om er een prachtig en praktisch geheel van te maken? Wij denken graag met u mee om uw kantoor volledig naar uw wensen in te richten. Bezoek ons in Maastricht of neem eerst contact met ons op. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@dock84.nl of bereik ons telefonisch via 0570 769 066.

kantoor Zuid-Limburg

Bezoekadres 
Oude Akerstaat 7,
6268 NB Bemelen
(op afspraak)

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze