kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

DOCK84 projectinrichting in Maastricht

Is jouw kantoor gevestigd in Maastricht of omgeving en wil je jouw kantoor laten inrichten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Dock84. Naast Apeldoorn en Deventer zijn wij namelijk ook gevestigd in Maastricht. Wij helpen jou graag met het realiseren van een duurzame en gezonde werkomgeving. Of het nu gaat om een kleine kantoorinrichting, herinrichting of een turn-key project: dankzij onze 25+ jaar ervaring denken wij innovatief en actief met je mee. Ons doel? Het creëren van een inspirerende werkomgeving die leidt tot meer productiviteit van je medewerkers en waarbij duurzaamheid voorop staat. We zijn overigens actief in projectinrichting over heel Limburg.

duurzaam Kantoormeubilair

Circulaire kantoormeubels zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bij de duurzame en inspirerende werkomgevingen die wij creëren, staat circulair inrichten dan ook centraal. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze tweedehands stoelen en dan specifiek de vlinderstoel. Deze stoelen zijn eenvoudig stapelbaar en kun je makkelijk (laten) herstofferen. Andere duurzame meubels die wij aanbieden zijn onder andere fauteuils, bureaus, ergonomische bureaustoelen en bureautafels.

Turn-key projectinrichting

Ook in Maastricht kun je Dock84 inzetten voor zogenaamde turn-key projecten: de gehele kantoorinrichting van ontwerp tot montage wordt door ons geregeld en je hebt slechts één aanspreekpunt. Dit werkt overzichtelijk én scheelt jou veel tijd. Bij turn- key projecten werken wij volgens het succesvolle A T F concept. We stellen mens en organisatie centraal en laten voor het planontwerp Architectuur, Technology en Furniture samensmelten. We noemen dit ook wel “Redefine your Office”.

Referenties Maastricht

Goumans Bakker Advocaten en Mediators

Goumans Bakker Advocaten en Mediators is een informeel advocatenkantoor in het centrum van Maastricht. Dock84 gaf vorm aan de verhuizing naar de nieuwe kantoorlocatie in Maastricht gelegen aan het Bassin. De opdracht werd aangenomen o.b.v. projectmanagement en het verzorgen van de inrichting. In samenwerking met OOK Architecten en BAM Maastricht is goed gekeken naar het inrichtingsconcept, uitvoering materialisatie en waarborging van privacy.

Inrichtingskenmerken; Projectmanagement, maatwerk wanden, verlichting, inventarisatie van bestaand meubilair en toepassen van nieuw vergadermeubilair.

Bam Maastricht

BAM Bouw en Techniek te Maastricht realiseert huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Dock84 werd gevraagd mee te denken in verschillende kantoorruimtes waar veel overleg plaats vond en deze qua inrichting meer te laten aansluiten op de projectmatige activiteiten tijdens een overleg.

Een vergaderruimte is al lang niet meer alleen een ‘statische overlegruimte’. Het is een ruimte waarin vierkante meters optimaal benut kunnen worden door dynamische brainstormsessies, effectief kort overleggen of te ontmoeten en te presenteren.

Inrichtingskenmerken: Diverse ontmoetingsruimte getransformeerd naar nieuwe inrichtingsconcepten, een functionele mix van inrichtingselementen zoals de deskbike, elektrisch hoogte verstelbare zit- sta tafels, work- lounge fauteuils en speelse ‘take-away’ zit elementen.

Pooters Makelaardij

Pooters Makelaardij richt zich vanuit de locaties Maastricht en Valkenburg op de woningmarkt in Maastricht en Heuvelland en beschikt over een verhuurafdeling (Pro Housing) en verkoopafdeling. Dock84 heeft de inrichting voor zowel de vestiging in Maastricht als in Valkenburg mogen verzorgen.

Dock84 nam Ko-Lab aan als creatief ontwerpbureau en verzorgde hiermee zowel het inrichtingsconcept als de inrichting. In Valkenburg is goed gekeken naar de huisstijl van Pooters en de ontvangstruimte, een ruime entree met leuke hoog- laag- zit elementen. Ook de bespreekkamers zijn met aandacht vormgegeven. De vestiging in Maastricht werd voorzien van nieuwe inrichtingselementen zoals entree, moswanden in de bespreekruimtes en akoestische oplossingen voor in het kantoor.

Inrichtingskenmerken: Akoestische wandpanelen, meubilair van De Vorm, Castelijn, FP, Muuto en Gispen, maatwerk receptie- ontvangstbalie en verlichting. Een mooi aspect aan het vormgeven van de inrichting is het gebruik van re-used producten (Vitra stoelen) en de producten met een circulair uitgangspunt.