kantoor Zuid-Limburg

Bezoekadres 
Oude Akerstaat 7
6268 NB Bemelen

(op afspraak)


Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Wilt u het inrichten van uw kantoor in de omgeving van Maastricht aan een expert overlaten die verstand heeft van duurzame kantoormeubelen? Bekijk dan de mogelijkheden van DOCK84. Wij zijn namelijk niet alleen gevestigd in Apeldoorn en Deventer, maar ook in Maastricht. Wij helpen u graag met het realiseren van een duurzame en gezonde werkomgeving.

Of het nu alleen gaat om nieuwe kantoormeubelen, om het volledig opnieuw inrichten van uw kantoor in regio Maastricht of om een turn-key project: dankzij meer dan 25 jaar ervaring denken wij innovatief en actief met u mee. Ons doel is het creëren van een inspirerende werkomgeving die leidt tot meer productiviteit van uw medewerkers, waarbij duurzaamheid voorop staat. We zijn actief in projectinrichting door heel Limburg.

Wij nemen het inrichten van uw kantoor in regio Maastricht graag van u over

Circulaire kantoormeubels zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bij de duurzame en inspirerende werkomgevingen die wij creëren, staat deze manier van vormgeven dan ook centraal. Wij bieden tweedehands stoelen aan, bijvoorbeeld de vlinderstoel. Deze stoelen zijn eenvoudig stapelbaar en zijn gemakkelijk te herstofferen. Andere duurzame kantoormeubelen die wij aanbieden voor het inrichten van uw kantoor in regio Maastricht, zijn onder andere fauteuils, bureaus en bureautafels.

Turn-key projectinrichting

U schakelt ons bedrijf uit Maastricht tevens in voor zogenaamde turn-key projecten. Het inrichten van uw gehele kantoor van ontwerp tot montage van kantoormeubelen wordt door ons geregeld, en u heeft slechts één aanspreekpunt. Dit werkt overzichtelijk en scheelt u veel tijd. Bij turn-key projecten werken wij volgens het succesvolle ATF-concept. We stellen mens en organisatie centraal en laten voor het planontwerp architectuur, technology en furniture samensmelten. We noemen dit ook wel “Redefine your office”.

Referenties Maastricht

Goumans Bakker Advocaten Maastricht

Goumans Bakker Advocaten en Mediators is een informeel advocatenkantoor in het centrum van Maastricht. Wij gaven vorm aan de verhuizing naar de nieuwe kantoorlocatie en het inrichten van het gehele kantoor in Maastricht, gelegen aan het Bassin. De opdracht werd aangenomen op basis van projectmanagement en het verzorgen van de inrichting. In samenwerking met OOK Architecten en BAM Maastricht is goed gekeken naar het inrichtingsconcept, naar de uitvoering materialisatie en de waarborging van privacy.

Inrichtingskenmerken: projectmanagement, maatwerk wanden, verlichting, inventarisatie van bestaand meubilair en toepassen van nieuw vergadermeubilair.

BAM Maastricht

BAM Bouw en Techniek te Maastricht realiseert huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. We zijn gevraagd om mee te denken over verschillende kantoorruimtes waar veel overleg plaatsvindt, zodat deze qua inrichting meer aansluiten op de projectmatige activiteiten tijdens een overleg. Een vergaderruimte is al lang niet meer alleen een statische overlegruimte. Het is een ruimte waarin vierkante meters optimaal benut worden door dynamische brainstormsessies, effectief kort overleggen en door te ontmoeten en te presenteren.

Inrichtingskenmerken: diverse ontmoetingsruimtes van dit kantoor in Maastricht zijn na het inrichten volledig getransformeerd naar ruimtes bestaande uit een mix van unieke kantoormeubelen en inrichtingsconcepten. Voorbeelden zijn de deskbike, elektrisch in hoogte verstelbare zit-statafels, work-lounge fauteuils en speelse take-away zitelementen.

Pooters Makelaardij

Pooters Makelaardij richt zich vanuit de locaties Maastricht en Valkenburg op de woningmarkt in Maastricht en het Heuvelland en beschikt over een verhuurafdeling (Pro Housing) en verkoopafdeling. Wij hebben de inrichting voor zowel de vestiging in Maastricht als in Valkenburg verzorgd. We werkten samen met Ko-Lab als creatief ontwerpbureau en verzorgden hiermee zowel het inrichtingsconcept als de inrichting.

In Valkenburg is goed gekeken naar de huisstijl van het bedrijf en heeft de ontvangstruimte nu een ruime entree met leuke hoog-laag-zitelementen. Ook de bespreekkamers zijn met aandacht vormgegeven. De vestiging in Maastricht werd bij het inrichten voorzien van nieuwe kantoormeubelen en elementen zoals een entree, moswanden in de bespreekruimtes en akoestische oplossingen.

Inrichtingskenmerken: akoestische wandpanelen, meubilair van De Vorm, Castelijn, FP, Muuto en Gispen, een maatwerk receptie- ontvangstbalie en verlichting. Een mooi aspect van dit project is de nadruk op een milieubewuste inrichting door het gebruik van re-used producten (onder andere Vitra stoelen).

Laat ons ervaren team uw kantoor in Maastricht en omstreken inrichten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het inrichten van uw kantoor in regio Maastricht met inspirerende en unieke kantoormeubelen? Wij nemen u de metamorfose van uw kantoor graag uit handen, om een werkruimte te creëren waar u weer flink wat jaren mee vooruit kunt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel niet en contacteer ons. Bel ons via 0570 769 066 of stuur een e-mail naar info@dock84.nl. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met het inrichten van uw kantoor in het gezellige Maastricht en daarbuiten.