Teknion

Teknion werkplekken

DOCK84 biedt werkplekken aan van Teknion. Dit merk is een fabrikant van een breed assortiment van kantoormeubilair - opgericht als familiebedrijf en uitgegroeid tot multinational. DOCK84 heeft gekozen om de werkplekken van Teknion op te nemen in het assortiment vanwege de kwaliteit en de duurzame initiatieven van Teknion.

TEKNION WERKPLEKKEN BESTELLEN

Ben je op zoek naar een veelzijdige of eenvoudige werkplek van Teknion? Neem contact op voor vrijblijvend advies omtrent de inrichting of aanpassing van jouw kantoorruimte. De ergonomische werkplekken van Teknion zijn een uitstekende aanwinst voor de stijlvolle kantoorsetting.

DUURZAME WERKPLEKKEN

Teknion preekt niet alleen over duurzaamheid, maar bewijst haar inzet ook met de terugkerende impact report. Door inzet van slimme maatregelen, heeft Teknion in 2021 71 miljoen kilowatt aan energie bespaard om haar CO2 afzet te verkleinen. Door dit soort verantwoord bedrijfsvoering, heeft Teknion plaatsgenomen in het rijtje merken die dezelfde waarden delen als DOCK84 in duurzame projectinrichting.

No items found.

< Terug naar merken overzicht