ONS VERHAALONZE AANPAKONZE DIENSTEN
Aangenaam, wij zijn Dock84. 

Wij realiseren duurzame en inspirerende werkomgevingen. Dit doen wij sinds 2008 vanuit één vaste overtuiging:
"Een gezonde en inspirerende werkomgeving levert meer betrokkenheid, plezier én productiviteit op".

De WAARDE VAN EEN GEZONDE EN INSPIRERENDE OMGEVING

Wij houden van inrichten en turn-key projecten én we geloven dat wanneer de leefomgeving gezond en inspirerend blijft iedereen meer plezier, betrokkenheid en productiviteit ervaart.

Dock84 is een projectinrichter die zijn kennis graag deelt
met partners, opdrachtgevers en interieurarchitecten die een passie hebben met het inrichten van werk- en leef-omgevingen. Met de overtuiging dat delen plussen oplevert creëren we samen iets unieks.

In ons advies maken wij een speerpunt van Circulair inrichten

Circulair inrichten staat centraal binnen de aanpak van Dock84. Het gedachtengoed van circulariteit sluit naadloos aan bij onze missie: het creëren van een duurzame en inspirerende werkomgeving. We geven graag een kijkje in onze eigen keuken. Bevlogen gaan wij met u in gesprek over de inrichting van uw werkomgeving.

Redefine Your Office.
Het A T F Concept van Dock84

Dagelijks zijn wij bezig om de mens én de organisatie zo optimaal mogelijk te ondersteunen met een goede werkomgeving. In de aanpak naar een nieuwe werkomgeving stelt Dock84 mens en organisatie centraal en definieert het planontwerp door Architectuur, Technology en Furniture te laten samensmelten. Dit A-T-F concept van Dock84 is uitgegroeid naar een succesvolle aanpak in Turn-key projecten. Simpel gezegd noemen we dit “Redefine your Office”.

TEAM DOCK84

Dock84 is een mensgerichte organisatie welke geïnspireerd wordt door zeer enthousiaste medewerkers die hun sporen op
het vakgebied van Turnkey Projectinrichting ruimschoots hebben verdiend. Op basis van deze ervaring zijn wij in staat maatwerk te leveren en toe te passen. Met de kennis binnen ons team en onze partners kunnen wij uw gehele inrichtingstraject volledig turn-key realiseren. Met elk vraagstuk op het gebied van projectinrichting kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een passende oplossing en nemen, wanneer u dat wilt, het gehele traject uit handen.

Sander Hakkennes | Directeur - Eigenaar

Sander Hakkennes ( 1970 ) is 25 jaar werkzaam in de projectinrichtingsbranche en heeft vanuit zijn eigen passie om te willen creëren en het talent om innovatief te kunnen denken, Dock84 opgericht. Geheel volgens zijn vaste overtuiging dat ‘inspiratie leidt tot productiviteit’ weet Sander technologie, gemak, schoonheid en efficiency samen te vormen. Het resultaat is een gezonde en inspirerende werkomgeving waar u en uw medewerkers tot successen kunnen komen.