Klöber

Klöber bureaustoelen

Klöber is een Duitse fabrikant van professionele ergonomische bureaustoelen en streeft naar een harmonie tussen comfortabel zitten en prachtig ontworpen meubelstukken. Dit Duits merk is in 1935 opgezet en heeft een sterke reputatie onder projectinrichters en facilitaire managers als een betrouwbaar merk. DOCK84 is trotste partner en leverancier van Klöber bureaustoelen en vergaderstoelen in Nederland en Belgie.

KLOBER BUREAUSTOELEN BESTELLEN

Wij helpen u graag met het kiezen van de perfecte Klöber bureaustoel voor u. Deze ergonomische bureaustoelen voldoen aan strenge arbo normeringen zoals de NEN-1335. Dankzij de 3D verstelbaarheid in breedte, hoogte, diepte kan hij aangepast worden aan iedere gebruiker. De meeste Klöber bureaustoelen zijn tevens aanpasbaar in bekleding en andere opties zoals wielen en armleuningen.

Klober Mera 98 bureaustoel bestellen

Klober CPN bureaustoel voor de thuiswerker bestellen

Klober Lim bureau en vergaderstoel bestellen

KLOBER VERGADERSTOELEN BESTELLEN

Voor een comfortabele en ergonomische vergadertafel zit je goed bij Klöber. DOCK84 biedt verschillende vergaderstoelen aan met of zonder armleuningen, met harde wielen voor zachte ondergrond of zachte wielen voor harde ondergrond. Heb je advies nodig of wil je een vergaderstoel op proef nemen? Neem contact op met ons.

Klober Connex2 vergaderstoel bestellen

Klober Lim bureau en vergaderstoel bestellen

DUURZAME BUREAUSTOELEN

DOCK84 hecht veel waarde aan verantwoordelijke bedrijfsvoering en werkt uitsluitend met merken die dezelfde waardes delen in dat aspect. Klober voldoet aan onze criteria en biedt duurzame bureaustoelen gemaakt van duurzame materialen en onderdelen die repareerbaar zijn.

KLOBER BUREAUSTOEL OP PROEF

Wil je eerst een stoel proberen in plaats van af te gaan op meningen en reputatie? Geen probleem. Neem contact op en wij brengen een Klober bureaustoel of vergaderstoel naar jouw kantoor, zodat je hem een tijdje kan proberen.

< Terug naar merken overzicht