kantoor Zuid-Limburg

Bezoekadres 
Oude Akerstaat 7
6268 NB Bemelen

(op afspraak)


Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

DOCK84 Realiseert duurzame werkomgevingen in Roermond en omstreken

DOCK84 is uw specialistin kantoor- en projectinrichting in Midden- en Zuid-Limburg. Wij bieden complete oplossingen aan voor een inspirerende en duurzame werkomgeving in Roermond en omstreken, waarbij kwaliteit, circulair inrichten, ergonomie en projectbegeleiding centraal staan.

TURN-KEY projectinrichting en projectbegeleidingin Roermond

Bij DOCK84 kun je terecht voor turn-key projectinrichting. Wij begeleiden en richten hetvolledige kantoor in en zorgen voor een volledige ontzorging van begin toteind. Ons team creëert een ontwerp in lijn met de huisstijl en idealen van uwonderneming, zodat uw werkruimte perfect aansluit bij uw visie enbedrijfsidentiteit. Van planning tot uitvoering kunnen wij in Roermond enomstreken alles voor jou uit handen nemen.

Duurzame kantoorinrichting in Roermond

Bij DOCK84geloven we in het tot stand brengen van een gezonde en duurzamekantoorinrichting. Als het ‘even’ kan richten wij jouw kantoor het liefstcirculair in met oog voor een lange levensduur. Ons dienst- en product- aanbodin Roermond en omstreken omvat zowel circulair als duurzaam kantoormeubilair,evenals oplossingen voor gebruikt en refurbished kantoormeubilair van hogekwaliteit. Door te kiezen voor duurzame oplossingen, dragen we bij aan een gezondeen milieuvriendelijke werkomgeving die zowel inspirerend als functioneel is. Zobieden we niet alleen een esthetisch verantwoorde inrichting, maar ook eenbewuste keuze voor de toekomst.

Ergonomische kantoormeubilair in Roermond

DOCK84 biedtergonomisch kantoormeubilair dat voldoet aan de ARBO normeringen voor bureaustoelen,zit-sta bureautafels en alles wat onder kantoorinrichting valt. Wij adviserenvanuit een ruim assortiment wat niet alleen aan ergonomische normeringen moetvoldoen maar ook aan duurzame en gezonde normeringen voldoet. Onze ergonomischebureaustoelen en zit-sta tafels zijn ontworpen voor langdurig gebruik,bevorderen een goede zithouding en verminderen lichamelijke klachten. Metaandacht voor ARBO-eisen zorgen we ervoor dat uw werkplek niet alleencomfortabel, maar ook veilig en gezond is waarbij ook gekeken wordt naarduurzame materialen, voldoende licht op de werkplek en omgevingsfactoren zoalsgeluidsoverlast en het aanbieden van akoestische oplossingen. Kies voor DOCK84en investeer in een werkomgeving die bijdraagt aan het welzijn en deproductiviteit van uw medewerkers.

Onze tevreden clienten in Roermond

ADELMEIJERHOYNG ADVOCATEN TE ROERMOND EN MAASTRICHT

DOCK84 leverde een mooie bijdrage aan de werkomgeving van Adelmeijer Hoyng Advocaten. De opdracht met de vraag een inrichtingsadvies te geven die weer representatief staat voor de toekomst heeft geleid tot een mooie inspirerende en duurzamere inrichting voor de entree- wachtzone en vergader-overlegruimtes en werden werkplekken vervangen voor ergonomische zit-sta werkplekken. Adelmeijer hoyng advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in limburg. Met een team van betrokken en daadkrachtige advocaten en financieel specialisten zijn zij uw vertrouwde partner in business. Wat Adelmeijer Hoyng Advocaten drijft is de passie en toewijding om haar cliënten vanuit vertrouwen en duurzame relaties bij te staan. Zij doen dit vanuit de kantoorlocaties Roermond en Maastricht.

Noto Notarissen

NotoNotarissen bewegen zich actief in de samenleving en begrijpen wat er speelt inde wereld van haar cliënten. Met een juiste kijk op de akte komen zij tot betekenisvolleoplossingen. Dit doen zij vanuit het kantoor Maastricht waar recentelijk eengeheel nieuwe verbouwing en herinrichting tot stand is gekomen. DOCK84 mocht vanbegin tot einde van het nieuwe concept zijn rol nemen in de projectbegeleidingals wel in het verzorgen van de gehele inrichting. Een frisse enrepresentatieve werkomgeving waar het personeel van Noto en haar cliënten opeen vertrouwde en sfeervolle omgeving kan ontvangen is hét resultaat.

Dr. Raht Health Foundation te Heerlen

Toen wij hetvraagstuk ontvingen om een nieuw inrichtingsconcept voor de kantine van Dr.Rath te adviseren die een verbindende factor moest worden voor ca. 50personeelsleden in het kantoor te Heerlen ging DOCK84 maar al te graag aan deslag. De uitdaging was niet alleen om er voor te te zorgen dat iedereen straksgezellig aan tafel kon schuiven om van de lunch te genieten, de ruimte moest indat opzicht ook alle mogelijkheden bieden om relaties te ontvangen en teambijeenkomsten te ondersteunen en ‘break-out-area’s’ te creëren om tussen hetwerk ook te kunnen ontspannen. Komt je ooit op bezoek bij Dr. Rath, neem eenkijkje in de kantine en geniet van een sfeervolle inrichting en gezondeingrediënten op de menu kaart ;-)

Kom met DOCK84 in contact en wij geven u graag het inzicht om tot de juisteinrichting van uw kantoor in deze regio te komen

Bent u op zoeknaar een bedrijf voor het inrichten van uw kantoor in regio Roermond metinspirerende en duurzame kantoormeubelen? Wij helpen je graag mee om een werkplekof complete werkomgeving te creëren waar u weer flink wat jaren mee vooruitkunt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem gerustcontact met ons op, bel +31(0) 43 20 03 031 of stuur een e-mailnaar info@dock84.nl. Ons ervarenteam staat klaar om u te helpen met het inrichten van uw kantoor in Roermond enomstreken.