Kantoor Limburg

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Projectinrichting in Limburg


Zoek je een B2B projectinrichter om jouw kantoor in te richten of te verhuizen? Maak dan kennis met DOCK84 en lees meer over onze visie en aanpak in kantoorinrichting. Met duurzaamheid en circulaire economie als belangrijke peilers, zijn wij in staat om duurzame werkomgevingen in te richten die natuurlijk creativiteit en inspiratie stimuleren. Ons hoofdkantoor zit in Maastricht en we zijn actief in heel Zuid-Limburg, Midden-Limburg en Noord-Limburg. Lees ook eens over onze projectinrichting in Maastricht.

ontwerp

In het ontwerp van een inspirerende werkomgeving, plaatsen we aspecten als lichtinval, ruimte en privacy als belangrijke hoog in het vaandel. We werken samen met een creatief partner om de ideale kantoor te ontwerpen. Als client wordt je van alle fases op de hoogte gehouden en is er plaats met jouw feedback tot het ideale kantoorontwerp te komen.

Kantoorinrichting

DOCK84 biedt een assortiment aan van ergonomische kantoormeubelen zoals bureautafels, ergonomische bureaustoelen, vergadertafels en meer. We werken met hoogwaardige Europese merken die voldoen aan ARBO normeringen zoals NEN-1335 en NPR1813. De ideale werkplaats neemt gezondheid, comfort en stijl in acht.

Onze referenties in Limburg

Case: Dr. Rath Health Programs in Heerlen

In de voorbereiding naar een nieuwe kantoor locatie voor Dr. Rath Health Programs te Heerlen is Dock84 gevraagd om mee te denken over de inrichting van de bedrijfskantine. De bedrijfskantine is een plek geworden waar men elkaar op een leuke en informele manier kan treffen. Gevraagd werd mee te denken over het inrichtingsconcept en het verzorgen van de totale inrichting op het gebied van vloer, wanden, visuals, verlichting en het meubilair.

Uiteindelijk heeft Dock84 een plek gerealiseerd die veel afwisseling bied aan verscheidene manieren van ontmoeten. Door elementen te  combineren in de vorm van een lounge-setting , koffiebar, verschillende hoog en laag zit- sta- elementen toe te passen is het een gemoedelijke plek geworden met een ‘huiselijk touch’ waar iedereen kan afspreken voor lunch of een bespreking in kleine en grote groepen.

Case: Pooters maakelaardij in Maastricht

Pooters Makelaardij is actief op de woningmarkt in Maastricht en Heuvelland. Voor deze client in Zuid-Limburg zijn wij ingezet voor de projectinrichting van twee Limburgse vestigingen (Maastricht en Valkenburg). In samenwerking met Ko-Lab als creatief partner, hebben wij een kantoorontwerp neergezet dat rijmt met de huisstijl van Pooters. Dit project heeft een duurzame karakter door het hergebruik van kantoormeubelen zoals ergonomische bureaustoelen en producten met een circulair uitgangspunt.