Kantoor Limburg

Bezoekadres 
Oude Akerstaat 7
6268 NB Bemelen

(op afspraak)


Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Zoekt u een B2B-projectinrichter om uw kantoor in te richten of te verhuizen? Maak dan kennis met DOCK84 en lees meer over onze visie en aanpak bij het inrichten van kantoorplekken in Zuid-Limburg. Met duurzaamheid en circulaire economie als belangrijke pijlers, richten wij duurzame werkomgevingen in die creativiteit en inspiratie stimuleren. Ons hoofdkantoor zit in Maastricht en we zijn actief in heel de provincie Limburg en daarbuiten. Voor duurzame kantoormeubels en het inrichten van uw circulaire kantoorplekken in regio Zuid-Limburg moet u bij ons zijn.

Kies zelf de kantoormeubels voor uw werkomgeving in Zuid-Limburg

In het ontwerp van een inspirerende werkomgeving zijn aspecten zoals lichtinval, ruimte en privacy van groot belang. We werken met u als klant en met een creatief partner om uw ideale kantoor te ontwerpen. U wordt daarbij tijdens alle fases op de hoogte gehouden en er is voldoende plaats om met uw feedback tot het ideale kantoorontwerp te komen. Wij regelen kantoormeubels en overige aspecten – bijvoorbeeld voor ruimteverdeling – geheel naar wens voor u. Het inrichten van kantoorplekken met duurzame kantoormeubels is wat wij met ons bedrijf uit Zuid-Limburg het liefste doen.

Kantoorinrichting op maat

Wij bieden een assortiment aan van ergonomische kantoormeubels zoals bureautafels, ergonomische bureaustoelen, vergadertafels en meer voor uw kantoorruimte in Zuid-Limburg. We werken met hoogwaardige Europese merken die voldoen aan ARBO-normeringen zoals NEN-1335 en NPR1813. De ideale werkomgeving neemt gezondheid, comfort en stijl in acht. Wij zorgen ervoor dat u de kantoorplekken binnen uw bedrijf in Zuid-Limburg op een stijlvolle en inspirerende manier kunt inrichten, met kantoormeubels van de beste kwaliteit.

Onze referenties in Limburg

Dr. Rath Health Programs in Heerlen

Wij hebben meegewerkt aan de inrichting van de bedrijfskantine van een nieuwe kantoorlocatie voor Dr. Rath Health Programs te Heerlen. We zijn gevraagd om mee te denken over het inrichtingsconcept en hebben de totale inrichting op het gebied van vloer, wanden, visuals, verlichting en meubilair verzorgd. De bedrijfskantine is een plek geworden waar men elkaar op een leuke en informele manier treft. Door elementen te combineren in de vorm van een lounge-setting en koffiebar, en door verschillende hoge en lage elementen toe te passen is een gemoedelijke plek met een huiselijke touch ontstaan, waar iedereen welkom is voor lunch of een bespreking in kleine en grote groepen.

Pooters makelaardij in Maastricht

Pooters Makelaardij is actief op de woningmarkt in Maastricht en in het Heuvelland. Voor deze cliënt in Zuid-Limburg zijn wij ingezet voor de projectinrichting van twee Limburgse vestigingen (Maastricht en Valkenburg) met duurzame kantoormeubels. In samenwerking met Ko-Lab als creatief partner, hebben wij een kantoorontwerp neergezet dat rijmt met de huisstijl van het bedrijf. Dit project heeft een duurzaam karakter door het hergebruik van kantoormeubelen zoals stoelen en producten met een circulair uitgangspunt.

Laat uw projectinrichting aan ons over

Wilt u uw kantoorplekken in Zuid-Limburg opnieuw inrichten met duurzame kantoormeubels? Laat ons u daarbij helpen, wij ontzorgen u graag. Wilt u meer weten over de manier van werken van ons bedrijf uit Maastricht, of heeft u vragen over een specifiek aspect van duurzame projectinrichting? Twijfel niet om ons te contacteren. U bereikt ons telefonisch via 0570 769 066, of stuur een e-mail met uw verzoek of vraag naar info@dock84.nl.