Wilt u graag een industriële kantoorinrichting realiseren voor uw bedrijf in de provincie Limburg, en bent u op zoek naar de perfecte meubels? Bij DOCK84 uit Maastricht vindt u gegarandeerd kantoormeubilair dat aansluit op uw wensen en behoeften, en die van uw medewerkers. Zo bent u verzekerd van stijlvol meubilair dat een gezonde werkomgeving bevordert.

Creëer een industriële kantoorinrichting met behulp van ons bedrijf uit Limburg

Een mooie inrichting van uw kantoor zorgt voor een goede indruk bij bezoekende klanten, en een positief gevoel bij uw werknemers. Een industriële kantoorinrichting is tijdloos en stijlvol, u vindt passende meubels bij ons bedrijf uit Limburg. Wij bieden stoelen aan die zich aanpassen aan uw lichaamshouding en tafels die in hoogte verstelbaar zijn, zodat een zit sta werkplek ontstaat. De mogelijkheid om afwisselend staand en zittend te werken, zorgt voor een actievere werkdag. Met onze hulp is het inrichten van een ergonomische werkplek in industriële stijl heel eenvoudig.

Bezoek ons kantoor in Maastricht

Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf of over ons aanbod, zodat u een weloverwogen keuze maakt voor de industriële kantoorinrichting van uw bedrijf in Limburg of elders? Laat het ons weten, wij gaan graag met u in gesprek. Bel ons via 0570 769 066 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@dock84.nl. U bent tevens van harte welkom in ons kantoor in Maastricht. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van advies.

kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze