Rinos Genemuiden

Een verfrissend design passend bij de identiteit van het bedrijf

Rinos is een fabrikant van entreematten. De matten worden wereldwijd aan groothandels en distributeurs geleverd die deze onder hun eigen merk verder verspreiden. Rinos heeft zowel zijn kantoor als de gehele productie in Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland.

In co-creatie met Ko-Lab is een werkomgeving gerealiseerd die qua kleur, materialen, patronen en fotografie een verfrissende aansluiting genereert bij de indentiteit van Rinos.

Dock84 heeft bij Rinos de inrichting mogen leveren die de organisatie en activiteiten ondersteund. De nieuwe werkomgeving van Rinos is een verfrissend ‘future proof’ inrichtingsconcept geworden met gezonde zit- sta- werkplekken. Het geleverde product assortiment in deze werkomgeving bestaat zowel uit de aankleding op de vloer en de zon- en raam bekleding, als mede alle interieur elementen zoals werkplekken, lounge- zit meubelen en de sfeer verlichting.

Naast de zit- sta- werkplekken, is er een informele zitplek midden in de ruimte, geschikt voor overleg met een collega of een telefoongesprek. De hoge sta tafel met krukken is multifunctioneel inzetbaar en heeft een belangrijke sociale functie. Hij kan gebruikt worden als lunchplek, vrijdagmiddagborrel of wekelijkse kick-off meeting. In het vloerplan onderscheiden we deze zones met een andere kleur tapijttegel.

Het is een werkomgeving geworden waar de werknemers de identiteit van de organisatie begrijpen, herkennen en deze dus nog beter kunnen uitdragen. Een plek die de werknemers energie geeft en dat komt de productiviteit altijd ten goede!