RoutIT

Het kantoor van de toekomst

RoutIT is een hoogwaardige ICT-dienstverlener dat met haar 150 medewerkers hard werkt aan vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen. RoutIT werkt volgens de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden: haar ISO 27001-certificering bewijst dit. De hoogste kwaliteit werd eveneens gezocht en gevonden voor de huisvesting. Toen het bedrijf zich in 2004 vestigde in Ede, op een zichtlocatie direct aan de A12, koos ze voor de totaalinrichting door Lefff Ontwerpers en DOCK84.

In de afgelopen 9 jaren mocht DOCK84 meewerken aan het inrichtingsconcept en de  complete inrichting, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarbij rekening houdend met de heldere uitgangspunten op het gebied van onder andere “clean desk policy”, maximale flexibiliteit van de werkplekken en een volledig “paperless office”. Vertaald naar de werkvloer betekent dit onder andere het ontbreken van kastruimte en het volledig verplaatsbaar zijn van werkplekken. Dit vereiste slimme oplossingen op het gebied van “kabelmanagement” en verlichting. Akoestiek en esthetiek waren minstens net zo belangrijk: er is veel aandacht besteed aan zichtlijnen en aan de kwaliteit van materialen en meubilair.

Het resultaat is een inrichting dat sterk doet denken aan het kantoor van de toekomst; in Ede is het realiteit! De kenmerkende trap in de ontvangstruimte is een echte eye-catcher. De in totaal 3.500 m2 kantoorvloer en 900 m2 aan auditorium, leslokalen en vergaderzalen voldoen eveneens aan alle uitgangspunten. Daarnaast werden de eventruimte en het bedrijfsrestaurant volledig ingericht. Zit-sta werkplekken, loungebanken en een ingenieus vergaderreserveringssysteem maken het werken gezond en aantrekkelijk. RoutIT kreeg een state-of-the-art en innovatieve inrichting; een werkomgeving waarin het prettig werken is en dat een sterke aantrekkingskracht heeft op bestaande en nieuwe ICT-medewerkers!