Voor de gezondheid van uzelf en uw medewerkers is een dynamische werkplek inrichten een goed idee. Het is algemeen bekend dat de hele dag zittend werken niet goed is voor de gezondheid. Hier wordt bijvoorbeeld verandering in gebracht met een zit sta bureau, waarmee u zowel zittend als staand kunt werken. Wanneer zittend werken toch nodig is, is het aangeraden een ergonomische stoel te gebruiken. Bij DOCK84 uit Maastricht vindt u alles wat u nodig heeft voor het inrichten van een dynamische werkplek.

Met onze hulp is een dynamische werkplek inrichten een fluitje van een cent

U vindt verschillende soorten ergonomische bureaustoelen in ons assortiment. Deze stoelen passen zich aan uw lichaamshouding aan en bewegen met u mee, waardoor ze helpen om rugklachten te voorkomen. Als u er behoefte aan heeft, vraagt u een bureaustoel op proef aan. Door een stoel te testen, merkt u pas echt of deze aan uw wensen voldoet. Voor het inrichten van uw duurzame werkomgeving en dynamische werkplek om op een actieve manier te werken rekent u op ons.

Neem contact met ons op als u advies nodig heeft

Wilt u een dynamische werkplek inrichten voor uzelf en voor uw medewerkers? Wij helpen u daar graag bij. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft met betrekking tot het inrichten van een dynamische werkplek, of als u meer over ons wilt weten. Bel ons via 0570 769 066 of stuur een e-mail naar info@dock84.nl.

kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze