kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formulier hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Showroom bezoeken?
Wil je onze webshop producten zoals ergonomische bureaustoelen en bureautafels bezichtigen? Stuur ons een berichtje en plan een bezoekje aan onze webshop!

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

In onze webshop kunt u eenvoudig uw nieuwe ergonomische bureaustoelen bestellen voor uw werkplek in regio Maastricht. Een ergonomische bureaustoel is een bureaustoel die zich variabel aanpast aan de vormen en maten van het menselijk lichaam. Omdat elk lichaam andere lengtes en anatomische verhoudingen heeft, is de verstelbaarheid van een bureaustoel van groot belang voor een gezonde werkplek. Een bureaustoel mag pas de naam "ergonomisch" dragen, als de stand van de stoel zich tijdens het werken perfect aan de lichaamshouding van de werknemer aanpast. De beste ergonomische bureaustoelen kunt u bij ons bestellen.

Ergonomische bureaustoelen bestellen doet u bij ons bedrijf uit Maastricht

De verstelbaarheid van een bureaustoel maakt een stoel vaak ergonomischer, maar dat is niet per se zo. Sommige bureaustoelen met weinig instellingen, zijn alsnog ergonomisch uitmuntend. Hieronder ziet u een lijst van de instelbare onderdelen van een ergonomische bureaustoel. Sommige instellingen zijn wettelijk verplicht voor een ARBO-normering. De ergonomische bureaustoelen die u bij ons bedrijf uit Maastricht kunt bestellen, voldoen aan deze eisen.

 • Instelbare zithoogte
 • Instelbare zitdiepte
 • Instelbare armleggers
 • Instelbare rugleuning
 • Instelbare lendesteun
 • Instelbare hoofdsteun

Wat is een arbostoel?

Lang zitten kan slecht zijn voor de gezondheid. De ARBO-wet stelt eisen aan kantoormeubelen zodat deze geschikt zijn om er acht uur lang op, vóór of áchter te werken. Als een bureaustoel niet voldoet aan de gestelde eisen, loopt de gebruiker risico op langdurige gezondheidsklachten zoals rug- en nekklachten. Een arbostoel is een ergonomische bureaustoel die officieel goedgekeurd is binnen de ARBO-wet en dus voldoet aan richtlijnen rondom comfort en ergonomie. Geschikte ergonomische bureaustoelen kunt u bestellen bij ons bedrijf uit Maastricht.

‍De NEN-EN-1335 / NEN-1335 normering

Dit is een Europese normering en deze geldt dus door heel Europa. Deze normering stelt onder andere de volgende eisen:

 • Zithoogte 40 tot 51 cm
 • Zitdiepte 40 tot 42 cm
 • Lengte rugleuning minimaal 22 cm

De NPR-1813 normering

De NPR-1813 is een Nederlandse normering die zelfs iets strenger is dan de Europese variant en tevens de lengte van de gemiddelde Nederlander in rekening neemt. De NPR-1813 stelt voorschriften die bureaustoelen ergonomisch geschikt maken voor ongeveer 95% van de Nederlandse bevolking.

Bestel een ergonomische (arbo)bureaustoel

DOCK84 uit Maastricht biedt een selectie van ergonomische bureaustoelen met Europese en Nederlandse ARBO normeringen uit eigen voorraad, bestellen is heel eenvoudig. Wij zijn niet enkel actief in Limburg. We staan ook klaar om te helpen met uw kantoorinrichting in regio Eindhoven of elders. Bekijk in onze webshop een overzicht van alle beschikbare stoelen. Wij lichten enkele ergonomische bureaustoelen die u kunt bestellen uit.

De Klöber LIM en de Flokk Logic

 • De Klöber LIM is een laagdrempelige bureaustoel met een gunstige prijs. Hij is ontworpen met simpliciteit als uitgangspunt: "zo weinig als mogelijk, zo veel als nodig". Deze bureaustoel voldoet aan de Europese NEN-1335 normering.
 • Er zijn weinig bureaustoelen die tippen aan de FLOKK Logic 400/300 als het gaat om ergonomie en zitcomfort. De stoel is beschikbaar in een breed spectrum van varianten waaronder 24-uursstoel, ESD-goedgekeurde variant en optionele hoofdsteuntoevoeging.

Reken ook op ons voor de rest van uw kantoorinrichting

Bij ons bedrijf uit Maastricht kunt u niet enkel ergonomische bureaustoelen bestellen. Wij bieden een uitgebreid productaanbod aan om uw kantoor in te richten. Creëer bijvoorbeeld een zit sta werkplek. Met onze ergonomische bureaustoelen en andere kwalitatief hoogwaardige meubels is het inrichten van een dynamische werkplek in regio Maastricht en elders in het land een fluitje van een cent. Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Bestel nieuwe bureaustoelen voor thuis of op kantoor in de omgeving van Maastricht

Weet u al welke ergonomische bureaustoelen u wilt bestellen voor uw kantoor in regio Maastricht? Plaats uw bestelling dan direct. Heeft u eerst nog vragen voor ons? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 0570 769 066 of stuur een e-mail naar info@dock84.nl, wij staan u graag te woord.