Vindt u dat het tijd is voor een nieuwe kantoorinrichting of wilt u uw splinternieuwe kantoor in regio Eindhoven inrichten met meubels van hoge kwaliteit? Kies voor meubels waar u zonder twijfel jarenlang plezier van heeft. Bij DOCK84 uit Maastricht vindt u alles wat u nodig heeft voor een inspirerende en gezonde werkomgeving, die niet alleen praktisch maar ook zeer stijlvol is.

Een duurzame en milieubewuste kantoorinrichting in regio Eindhoven

Hecht u net als wij veel waarde aan duurzaamheid? Kies dan bijvoorbeeld voor onze akoestische tegels om weerkaatsing van geluid in uw kantoorruimtes tegen te gaan. De tegels zijn volledig gemaakt van gerecycled en opnieuw recyclebaar materiaal. Kies daarnaast voor meubelen uit ons aanbod aan tweedehands kantoormeubilair voor een milieubewuste inrichting van uw kantoor. Wij bieden alleen meubelen van hoge kwaliteit aan, waar u lang plezier van heeft. Bent u na verloop van tijd toe aan andere meubels? Dan kunnen de “oude” meubels dankzij de robuuste kwaliteit elders weer doorgebruikt worden. Op deze manier bent u actief bezig met het creëren van een circulaire kantoorinrichting voor uw bedrijf in regio Eindhoven.

Laat ons u helpen om uw perfecte kantoor te creëren

Wilt u graag geholpen  worden met uw kantoorinrichting in regio Eindhoven of elders, om er een prachtig en praktisch geheel van te maken? Wij denken graag met u mee om uw kantoor volledig naar uw wensen in te richten. Bezoek ons in Maastricht of neem eerst contact met ons op. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@dock84.nl of bereik ons telefonisch via 0570 769 066.

kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze