Is een milieubewuste kantoorinrichting voor uw kantoor in Zuid-Limburg van groot belang voor u? Dat snappen we, en we helpen u graag om dit te realiseren. Het aanbod van ons bedrijf DOCK84 uit Maastricht is veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands meubelen en producten die volledig gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Door de hoge kwaliteit van onze producten zult u lang van uw duurzame inrichting genieten.

Realiseer uw milieubewuste kantoorinrichting in Zuid-Limburg met onze hulp

Voor het inrichten van uw duurzame werkomgeving rekent u op ons ervaren team. Wij bekijken met u welke indeling en meubels de beste keuze zijn voor uw kantoorruimte. Misschien passen bepaalde aspecten van uw huidige interieur met enkele aanpassingen prima in uw nieuwe kantoorinterieur. Wellicht zijn uw werktafels nog prima, maar moeten de stoelen wel vervangen worden. Om zeker te weten dat u de juiste stoel kiest, vraagt u eerst een bureaustoel op proef aan. De realisatie van een milieubewuste kantoorinrichting is bij de medewerkers van ons bedrijf uit Zuid-Limburg in goede handen.

Bezoek ons kantoor in Maastricht en vertel ons wat uw wensen zijn

Heeft u al het perfect plaatje in uw hoofd voor uw milieubewuste kantoorinrichting in regio Zuid-Limburg? Of kunt u nog wel wat advies gebruiken? Onze enthousiaste medewerkers gaan graag met u aan de slag en kunnen niet wachten om hun expertise met betrekking tot duurzame projectinrichting in te zetten. Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u ons bezoeken in Maastricht? We horen het graag. Bel ons via 0570 769 066 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@dock84.nl.

kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze