DAT mobility en Goudappel Coffeng

Een nieuwe werkomgeving

De Goudappel groep is specialist op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. DAT.Mobility en Goudappel Coffeng zijn de twee bekendste labels onder de Goudappel Groep.

Vraagstukken op het gebied van mobiliteit zijn complex. Elk project kent een uniek samengesteld team van professionals dat snel kan schakelen. Dit vraagt om een flexibele werkomgeving, waar projectteams zich moeiteloos kunnen bewegen en waar professionals elkaar gemakkelijk treffen.

DOCK84 past met succes het inrichtingsconcept “Het wilde werken met Olifantenpaadjes” toe binnen de werkomgeving van Goudappel groep. Door bij aanvang gezamenlijk goed in gesprek te gaan over het spanningsveld ‘flexibiliteit versus structuur’ is er een mooie werkomgeving gerealiseerd die zich makkelijk aanpast aan wisselende teamsamenstellingen maar tegelijkertijd een duidelijke structuur en routing blijft houden. Wanneer de werkomgeving echter té gestructureerd is, zijn er weinig paden om elkaar snel en op een natuurlijke manier te vinden.

Kijkt u eens om u heen. Alles ligt bijna vast. Wij stellen, laat ruimte over voor “Olifanten paadjes”.

Hoe we dat doen en wat dat betekent komen we u graag eens presenteren, neem contact op met ons en we vertellen er graag over!