Wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor de duurzame projectinrichting van uw kantoor in Zuid-Limburg, rekent u op de specialisten van DOCK84 uit Maastricht. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden aan om uw kantoorruimte op een duurzame en tegelijk gezonde en stijlvolle manier in te richten. Dit doen we aan de hand van het ATF-concept, waarbij architectuur, technology en furniture samensmelten tot een inspirerende werkomgeving.

Voor uw duurzame projectinrichting in Zuid-Limburg moet u bij ons zijn

We gaan graag met u in gesprek om de huidige situatie te analyseren, de doelstellingen van uw bedrijf in kaart te brengen en uw wensen en behoeftes voor duurzame projectinrichting van uw kantoor in Zuid-Limburg te bespreken. Misschien heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een typisch industriële inrichting, of toch een meer klassieke uitstraling.

Wellicht wilt u graag overwegend tweedehands meubelstukken of producten gemaakt uit gerecycled materiaal gebruiken. Het is allemaal mogelijk! Na het eerste gesprek stellen we een conceptplan op, waar na verder overleg een definitief plan uit voortkomt. Dan begint het leukste gedeelte: het realiseren van uw nieuwe kantoorinrichting, waar u lang plezier van zult hebben.

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn

Heeft u al een duidelijk beeld van hoe de duurzame projectinrichting van uw kantoorpand in Zuid-Limburg eruit mag zien? Wij kunnen net als u niet wachten om aan de slag te gaan. Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u andere vragen? Aarzel niet en stuur een e-mail naar  info@dock84.nl, of bel ons bedrijf uit Maastricht via 0570 769 066.

kantoor maastricht

Bezoekadres 
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

Contactgegevens
+31 (0) 43 20 03 031 
info@dock84.nl

Stuur ons een berichtje!
Heb je vragen omtrent projectinrichting, duurzame kantoorinrichting, ergonomie of iets anders? Bel, stuur een e-mail of vul het formuliertje hiernaast in en we beloven je een snelle reactie.

Kunnen wij u helpen?

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

Oeps, er is iets fout gegaan. Probeert u het nog eens.

Uniek ATF ConceptCirculaire inrichtingDuurzame werkwijze